18/03/2013

NINA BADRIĆ U NOVOJ KAMPANJI SVJETSKI POZNATOG BRENDA FREYWILLE

Bečka kompanija FREYWILLE diljem svijeta osvaja umjetničkim ručno izrađenim nakitom od pečenog emajla ukrašenim 18 kt i 24 kt zlatom. Nova FREYWILLE kampanja za kolekcije Floral Symphony i Magic Sphinx snimljena je u Zagrebu s Ninom Badrić. Time je ujedno proslavljen i nastavak uspješne suradnje između naše glazbene dive i ovog svjetskog lukuznog brenda.

Prilikom prvog predstavljanja svog raskošnog nakita hrvatskom tržišu u rujnu prošle godine, FREYWILLE je angažirao za ambasadoricu glazbenu divu Ninu Badrić. Ono što je bilo zamišljeno kao regionalna suradnja, ubrzo je poprimilo svjetske razmjere. Ninina fotografija s kolekcijom Spirit of Africa oduševila je cijeli svijet .

„ Suradnja s Ninom Badrić prilikom dolaska na hrvatsko tržište i otvaranja butika u Preradovićevoj 2 u Zagrebu, pokazala se odličnom odlukom. Nina je iznimno talentirana glazbenica, a nas je osvojila profesionalnošću, prelijepim licem i zaraznom vedrinom. U kampanjama nas uvijek iznenadi izvanrednom sposobnošću transformacije – od nježne razigrane djevojčice do prave femme fatale. Nina Badrić je suvremena samosvjesna žena , istančanog ukusa i razvijene osobnosti, upravo onakva kakva bira FREYWILLE nakit.“ – poručuju iz FREYWILLE sjedišta u Beču.

Nina je u potpunosti očarana ljepotom raskošnog FREYWILLE nakita koji ujedinjuje eleganciju i umjetnost. „ Iznimna je čast biti ambasadorom FREYWILLE brenda koji više od 60 godina njeguje tradiciiju stvaranja umjetnički oslikanog nakita. Oduševljena sam umijećem FREYWILLE umjetnika koji na jedinstven način u svakom ručno oslikanom detalju uspijevaju utjeloviti najljepše ljudske emocije i oživiti ta mala umjetnička djela u trajne uspomene koje nas podsjećaju na posebne trenutke našeg života. FREYWILLE nakit je uistinu stvoren za prave romantičare, modne znalce i sve divne žene koje se ne boje pokazati svoju unutarnju snagu, gracioznost i ženstvenost.” - izjavila je Nina Badrić

Nova FREYWILLE kampanja za dvije prelijepe kolekcije Floral Symphony i Magic Sphinx snimljena je u zagrebačkom studiju Katran pod kreativnim vodstvom stilista Petra Trbović. Floral Symphony nježna je oda veličanstvenoj raskoši prirode. Tri strastvena seta Impressionist Flowers, Bouquet of Dreams i First Love posvećena su ljepoti i uzbudljivom osjećaju ljubavi, a kreirana su posebno za one koji slave život te uživaju u radostima koje ga prate. Kolekcija Magic Sphinx inspirirana je jednim od najstarijih mitoloških bića – Sfingom koje ima tijelo lava, orlova krila i glavu žene. Sfinga utjelovljuje harmoniju snage, kreativnosti i mudrosti. Sve fotografije s kampanje potpisuje izvrsna Mare Milin, šminka Saša Joković, frizura Mile Santini.

Video making of snimanja za FREYWILLE SPRING SUMMER 2013 možete pogledati OVDJE


FOTOGRAF: Mare Milin

KREATIVNO VODSTVO: Petar Trbović

ŠMINKA: Saša Joković

FRIZURA: Mile Santini